Actualitate

Accident în Jucu: Un şofer a intrat pe contrasens şi a ajuns într-un stâlp. Trei persoane au fost rănite grav!

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc marţi, 18 noiembrie, în jurul orei 15:50, în comuna Jucu. Un şofer a intrat în depăşire fără să se asigure şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe contrasens.

sursa foto: ziuanews.ro sursa foto: ziuanews.ro

„Un bărbat de 58 de ani, din Gherla, care conducea un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară şi semiremorcă, pe DN1C E576, dinspre Cluj-Napoca, spre Dej, ar fi virat stânga peste marcajul longitudinal discontinuu. În acel moment, un bărbat, de 47 de ani, din Gherla, care conducea un autoturism în acelaşi sens de mers, s-a angajat în depăşirea ansamblului de vehicule. Pentru evitarea coliziunii, conducătorul auto de 47 de ani a virat stânga pe sensul opus, a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe marginea drumului” au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

În urma accidentului, trei pasageri din autoturism, toţi din municipiul Gherla, au fost răniţi. Doi bărbaţi, de 34 şi 38 de ani, au suferit leziuni grave, iar un bărbat de 39 de ani a fost rănit uşor. Pagubele materiale sunt de aproximativ 6.000 lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier .


IPJ Cluj recomandă conducătorilor auto să se asigure corespunzător atunci când se angajează în depăşiri sau când efectuează orice altă manevră rutieră, atât pentru siguranţa lor, cât şi pentru a celorlalţi participanţi la trafic.

abonare newsletter