Actualitate

Jale mare la PSD Cluj. Ordin de la Lăpuşan: Mergeţi şi număraţi toate voturile - FOTO

După aflarea primelor rezultate la alegerile prezidenţiale, social democraţilor clujeni le-a pierit zâmbetul din primul tur al alegerilor. Nervos din cale afară, preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan a ordonat tuturor membrilor de partid să meargă în secţiile de votare şi să numere toate buletinele de vot.

Toată conducerea PSD Cluj a aşteptat cu sufletul la gură anunţarea primelor rezultate pe postul de televiziune Antena 3, care l-a dat câştigător pe Victor Ponta. Cu un grimasă ce aducea a zâmbet în coţul gurii Lăpuşan a spus “Puteţi să vă bucuraţi, dar...”, lăsând să se înţeleagă că nu este încă sigur de victoria lui Victor Ponta.

“Până la urmă am înţeles că este un scor foarte strâns, trebuie să fim atenţi, le-am cerut colegilor din secţiile de votare să fie atenţi la fiecare vot care se numără. Evident, în momentul când vor fi numărate toate voturile atunci o să ştim cine este adevăratul câştigător al acestor alegeri pentru că la diferenţa care se arată acum la televiziuni orice este posibil, din punctul meu de vedere. Cred că românii trebuie felicitaţi pentru această zi, că au ieşit în număr mare la vot, trebuie să vedem exact ce doresc şi bineînţeles trebuie acţionat în consecinţă pentru că sunt probabil lucruri importante de făcut pe care ei şi le doresc şi trebuie ascultaţi. Eu cred că totuşi la ce prezenţă a fost astăzi la vot votul nostru ar trebui să decidă preşedintele”, a spus Remus Lăpuşan.


Întrebat dacă românii au mers să voteze şi din cauza protestelor, Lăpuşan a spus că prin aceste proteste poporul a fost “manipulat grosolan”.

“Probabil că a fost o manipulare destul de grosolană care a avut anumite efecte, dar eu cred că românii au mers la vot pentru că aşa au considerat că trebuie să meargă şi până la urmă este un drept al fiecăruia dintre noi să meargă să voteze. Şi-au exercitat un drept, ceea ce este foarte bine din punctul meu de vedere. La acest scor e clar că în sud s-a votat în favoarea lui Ponta şi în Transilvania, în favoarea lui Iohannis. Acum să vedem exact că asta va fi diferenţa, în funcţie de ce rezultate vom avea în sud şi ce rezultate vom avea în Transilvania”, a mai precizat Lăpuşan.


Întrebat de eventualele sancţiuni de la centru, Lăpuşan recunoaşte că dacă vor pierde alegerile “cu toţii vom avea probleme”

„Dacă am câştigat toată lumea va fi în regulă, dacă am pierdut cu toţii vom avea probleme”, a conchis Lăpuşan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter