Actualitate

Poliţiştii locali au aplicat peste 100 de sancţiuni şoferilor indisciplinaţi

Poliţiştii locali au desfăşurat în acest sfârşit de săptămână o acţiune amplă de control în mai multe zone ale oraşului.

Poliţiştii locli au acţionat în Piaţa Gării, zona Autogării Beta, strada Tăietura Turcului, zona intersecţiei „7 străzi”, zona Podului Garibaldi şi a Operei Maghiare şi pe strada Splaiul Independenţei.

Au fost aplicate în total 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.400 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost date pentru parcări/staţionări neregulamentare în sensuri giratorii, alveolele mijloacelor de transport în comun şi trotuare. Pe lângă cele 109 amenzi aplicate, şoferii indisciplinaţi s-au ales şi cu 70 de puncte de penalizare.


Poliţiştii locali au mai identificat şi sancţionat persoane fizice şi juridice pentru nereguli precum: practicarea cerşetoriei, tulburarea liniştii şi ordinii publice, funcţionarea unor agenţi economici fără deţinerea acordului de funcţionare, lipsa măsurilor pentru asigurarea igienei şi salubrităţii şi amplasarea ilegală a unor mijloace publicitare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter