Actualitate

Tânăra care a murit în accidentul de pe centura Apahida a fost înmormântată - FOTO

Peste 100 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe tânăra care a decedat în accidentul rutier de pe centura Apahida, în care şi-au pierdut viaţa două persoane.

Rude, prieteni şi cunoscuţi au fost prezenţi joi la cimitirul din Mănăştur la înmormântarea fetei.

Reamintim că un accident mortal a avut loc luni pe centura Apahida în jurul orei 16:40 în care și-au pierdut viața două persoane.


Tânăra circula spre Cluj-Napoca şi a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism. Cei doi şoferi au decedat pe loc.

Potrivit martorilor accidentului, tânărul decedat şi-a cumpărat maşina cu câteva ore înainte de accident. Un prieten al şoferului a fost martor la tragicul eveniment, acesta fiind într-o maşină la câteva sute de metri de locul accidentului.


În urmă cu un an de zile iubitul fetei a decedat și el într-un accident rutier pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. El conducea o motocicletă. Șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate motociclistitul, a virat la stânga, moment în care tânărul de 33 de ani a venit din față și a fost lovit de mașină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter