monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO - 4 hoți din locuințe, arestați în urma unor percheziții în Cluj

Poliţiştii din Cluj au efectuat miercuri, 12 noiembrie, mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că au jefuit mai multe locuinţe, cauzând un prejudiciu de peste 150.000 de lei. În urma descinderii 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 2 Poliţie, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi din locuinţe.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii octombrie, cei în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea geamurilor, în trei locuinţe de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras laptopuri, bijuterii, 30.000 de euro şi alte sume de bani, în lei, forinţi şi dolari, ceasuri şi telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de peste 150.000 de lei. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii au identificat 8 dintre ceasurile sustrase, telefoane mobile şi peste 3.000 de lei.


În urma administrării probatoriului, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.