Actualitate

Cod galben de ceață în județul Cluj. Avioanele de pe Aeroportul din Cluj nu pot ateriza sau decola

Meteorologii au emis în această dimineață o avertizare de un cod galben de ceaţă pentru zonele joase din judeţul Cluj, inclusiv municipiile Cluj-Napoca şi Dej, valabilă până la ora 11:00. Din cauza ceții mai multe curse de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca au întârzieri de aterizare sau de decolare.

Codul galben de ceață a intrat în vigoare la ora 07:10 și este valabil până la ora 11:00 în zonele joase din judeţul Cluj, inclusiv în zona municipiilor Cluj-Napoca şi Dej, precum şi pe drumurile naţionale şi europene aferente. Potrivit ANM, în aceste zone vizibilitatea este scăzută local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

De acest fenomen sunt afectate și avioanele care trebuie să aterizeze sau să decoleze de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Astfel, mai multe curse care trebuiau să plece în această dimineață spre Viena au fost anulate iar plecarea unei curse spre București, a fost amânată.


De asemenea, o cursă care trebuia să plece de pe Aeroportul Otopeni din Bucureși a fost amânată iar o alta, pe aceea rută, are întârziere. amânate au fost și două zboruti care trebuiau să ajungă din Vienna pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter