Actualitate

Tribunalul Bucureşti confirmă mandatul de arestare a lui Constantinescu, acesta va fi dus la arest

Tribunalul Bucureşti a confirmat, joi, mandatul de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa urmând a fi dus la arest, fie la poliţie, fie la una dintre unităţile aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Oamenii legii urmează să stabilească, în funcţie de starea de sănătate a lui Nicușor Constantinescu, dar şi de domiciliul său, locul în care preşedintele suspendat al CJ Constanţa va fi încarcerat, informează Mediafax.

Avocaţii lui Nicuşor Constantinescu au declarat că pe numele clientului lor există un al doilea mandat de arestare în lipsă emis de Tribunalul Constanţa.


Nicuşor Constantinescu, care a revenit joi în ţară, a fost dus de la Aeroportul Henri Coandă la Tribunalul Bucureşti, unde un judecător de drepturi şi libertăţi a decis confirmarea mandatului de arestare emis pe numele acestuia în iulie.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa a revenit în ţară cu o cursă de la Istanbul, în jurul orei 11.40, fiind preluat imediat de poliţişti.


Nicuşor Constantinescu a fost reţinut, marţi, de autorităţile din Turcia, după ce Ministerul Justiţiei a transmis documentelor necesare pentru aducerea lui în ţară, pentru a fi arestat preventiv în dosarele în care este judecat.

abonare newsletter