Actualitate

Viitorii cuscri ai lui Adrian Năstase, ridicați de procurori

Viitorii cuscri ai lui Adrian Năstase au fost săltaţi de procurori miercuri dimineaţa pentru a fi audiaţi într-un dosar de evaziune fiscală.

Firmele de securitate ale soţilor Murgilă, părinţii iubitei lui Adrian Năstase, sunt acuzaţi că ar fi întocmit documente false pentru a evita plata unor datorii către stat. Astfel prejudiciul în dosarul de evaziune fiscală se ridică la 2 milioane de lei.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a efectuat, miercuri dimineața, 12 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județului Ilfov, la persoane bănuite de evaziune fiscală.


Potrivit unui comunicat al DGPMB, sunt verificate, de asemenea, 20 de sedii și puncte de lucru ale unor societăți comerciale din București și județele Ilfov și Argeș și sunt puse în executare 22 de mandate de aducere.  „Activitățile, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, vizează probarea activității infracționale a reprezentanților unei societăți comerciale care, în perioada 2007 — 2012, folosind documente false și înregistrări contabile fictive, s-ar fi sustras de la plata obligațiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracțională a fost estimat la peste 2.000.000 de lei", mai precizează comunicatul citat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter