Actualitate

Hoţ de biciclete reţinut de poliţişti

Polițiștii au recuperat o bicicletă sustrasă, la doar o oră după ce au fost sesizați. Un tânăr de 18 ani a fost depistat și reținut, 24 de ore, pentru furt calificat.

La data de 1 noiembrie, în jurul orei 05:00, Poliţia a fost sesizată telefonic de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul nopţii de vineri, 31 octombrie, persoane necunoscute i-ar fi sustras bicicleta.

Din primele verificări a reieșit că vehiculul, asigurat de un stâlp, a fost sustras de pe strada Dâmboviţei. Prejudiciul creat este de aproximativ 700 lei.


În urma investigațiilor, în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secţia 7 Poliţie au depistat bicicleta sustrasă, într-un târg de pe strada Bobâlnei.

De asemenea, polițiștii au depistat și persoana bănuită de comiterea faptei, stabilind că este vorba de un tânăr, de 18 ani, din Cluj-Napoca.


„Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută  de Codul penal. Tânărul urmează să fie prezentat în fața unității de parchet competente, cu propunere legală”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Etichete: retinere
abonare newsletter