Actualitate

Lemne în valoare de 3.600 de lei, confiscate de polițiștii clujeni într-o singură zi

Polițiștii clujeni au confiscat joi, 30 octombrie, 9 metri cubi de lemne în valoare totală de 3.600 de lei, în urma unor controale în trafic.

Astfel, în jurul orei 18:35, a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Chinteni, un bărbat care transporta cu o autoutilitară circa 2,5 m.c. material lemnos, fără aviz de însoţire. Bărbat în vârstă de 32 ani, din Floreşti, a fost sancţionat contravenţional iar materialul lemnos, în valoare de circa 200 de lei, a fost confiscat şi predat personalului silvic.

De asemnea, în jurul orei 19:49, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, au depistat în trafic un bărbat care transporta cu o autoutilitară circa 4,5 material lemnos (cherestea), având asupra sa aviz de însoţire a mărfii cu termenul de valabilitate expirat. Bărbatul de 27 de ani, din Gilău, a fost sancţionat  contravenţional iar lemnele, în valoare de circa 3.400 de lei, au fost confiscate si predat lucrătorilor silvici.


Tot joi, în jurul 20:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, au depistat un bărbat de 33 de ani, din Gherla, în timp ce transporta cu autovehiculul pe strada Gării din Gherla, circa 2 m.c. material lemnos, fără a deţine aviz de însoţire sau alte documente de provenienţă pentru materialul lemnos. Bărbatul a fost amendat iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat lucrătorilor silvici.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul silvic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter