Actualitate

Accident în Bonțida: Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina într-o poartă

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc în noaptea de 30 octombrie, în jurul orei 02:25, pe raza localităţii Bonţid. Un șofer beat și fără permis a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în poarta unei case.

Din primele verificări ale polițiștilor clujeni reiese că un bărbat, care conducea un autovehicul pe DJ 161A, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând în poarta de acces a unui imobil din zonă.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, ambii de 44 de ani, din Bonţida. Poliţiştii au constatat faptul că şoferul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 10.000 de lei” au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter