Actualitate

Vladimir Putin, grav bolnav? Kremlinul dezminte informaţiile

Preşedintele Vladimir Putin ar fi grav bolnav, susţine jurnalistul american Richard Johnson, care citează surse din Belarus şi Polonia, dar şi surse personale.

Surse de presă din Polonia şi Belarus susţin că Vladimir Putin ar suferi de mai multe luni cancer la măduva spinării, însă sursele lui Johnson spun că liderul de la Kremlin se luptă cu un cancer la pancreas, una din cele mai periculoase forme de cancer, după cum susţine şi Johnson, pe site-ul Page Six, relatează EVZ.ro.

Jurnalistul american susţine că Putin este tratat de un doctor care a lucrat în Germania de Est şi pe care preşedintele rus l-ar fi întâlnit în urmă cu câţiva ani, pe vremea când medicul era agent KGB. Medicul, în vârstă de 84 de ani şi al cărui nume nu a fost divulgat, ar fi încercat numeroase tratamente, inclusiv injecţiile cu steroizi, ceea ce ar explica, în opinia lui Johnson, condiţia fizică pe care o arată Putin în ultima vreme.


Crispin Black, un veteran al armatei britanice specializat în chestiuni de terorism şi spionaj, susţine că tratamentul nu a dat roade, iar boala de care suferă liderul de la Kremlin ar fi revenit, de această dată fiind mult mai agresivă.

Unele voci spun că Vladimir Putin ar avea numai trei ani de trăit, iar acest lucru ar explica dorinţa acestuia de a extinde graniţele Rusiei.

abonare newsletter