Actualitate

Tânăr arestat preventiv pentru tâlhărie. Vezi cum a procedat hoţul!

Un tânăr, de 21 de ani, din Turda, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti. Instanţa a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un tânăr din Turda, de 21 de ani, a anunţat poliţia marţi, 28 octombrie, în jurul orei 03:00, că a fost tâlhărit. El le-a spus poliţiştilor că, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla într-un local public din Turda, ar fi fost agresat de către o persoană, care i-ar fi furat şi o sumă de bani. El se afla în sala de jocuri mecanice a localului public când un alt tânăr l-a jefuit de 520 de lei. Totodată, acestuia i-ar fi fost distrus şi telefonul mobil.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l depisteze pe cel bănuit de comiterea faptei într-un alt local public din Turda, stabilindu-se că este un tânăr de 21 de ani, din Turda. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 10%.


„Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere, fapte prevăzute de Codul penal. Totodată, pe numele acestuia, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Turda, a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter