Actualitate

Floreştenii vor ajunge până în centrul Clujului cu mijloacele de transport în comun

Directorul CTP Liviu Neag şi primarul comunei Florești, Horia Șulea au anunțat că începând cu data de 10 noiembrie va exista o cursă Florești – Cluj Napoca / Opera Maghiară. Liviu Neag a anunţat, de asemenea, reducerea biletelor pe relația Florești – Cluj Napoca.

“Începând cu data de 10 noiembrie cursa M26, care pornește de pe strada Eroilor va porni din Zona ANL și va ajunge până la Opera Maghiară, pe relația Calea Florești – Plopilor – Cluj Arena, întoarcerea urmând să fie realizată pe Pavlov – Coșbuc – Calea Mănăștur. De asemenea, prețul biletelor va fi redus la 2 lei. Practic, vor exista bilete de 4 lei, care vor permite o cursă de Florești – Cluj și apoi una în interiorul municipiului. Adică prețul biletelor pe Florești – Cluj a devenit același ca și cel al curselor din municipiu” a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Alte noutăți privind transportul în comun din Florești au fost anunțate de directorul CTP, Liviu Neag.


„Din 15 noiembrie vom primi 40 de autobuze noi. Asta înseamnă că vom introduce pe linia M22 autobuze articulate. De asemenea, vom înființa o stație nouă, la BMW, pe sensul de mers spre Cluj. Vreau să reamintesc floreștenilor că orice abonament de Florești – Cluj e valabil pe orice linie de Florești - Cluj”, a spus directorul CTP.

Ultimele Stiri
abonare newsletter