Actualitate

Metoda accidentul revine. Trei clujence au fost înşelate prin telefon!

Doi infractori de la penitenciarul Galaţi sunt cercetaţi de poliţiştii clujeni, fiind bănuiți că ar fi înşelat trei femei din Cluj-Napoca, solicitându-le bani, sub pretextul că rudele lor ar fi produs un accident rutier în care au fost răniți copii.

La data de 21 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat doi bărbaţi, de 27 și 32 de ani, deţinuţi în Penitenciarul Galaţi, care ar fi înşelat 7 persoane dintre care trei din judeţul Cluj şi câte una din judeţele Suceava, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

„În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în cursul lunii septembrie, folosind telefoane mobile, ar fi contactat trei femei, din Cluj-Napoca, cărora li s-au prezentat ca poliţist, respectiv ca avocat.  Sub pretextul că fiul sau fiica victimei ar fi produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unor copii, bărbaţii le-ar fi solicitat diverse sume de bani. Ulterior, cei în cauză ar fi apelat la persoane aflate în libertate pentru a ridica banii de la locuințele părţilor vătămate” transmite IPJ Cluj.


Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 30.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter