monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Robbie Williams ar putea concerta anul viitor la Cluj. Ce spune directorul Cluj Arena

Celebrul cântăreț Robbie Williams ar putea concerta anul viitor în Cluj-Napoca, în cadrul unui turneu pe care îl va organiza prin Europa de Est, potrivit unui site în limba franceză dedicat artistului britanic.

Site-ul www.robbiewilliamslive.com a anunțat, în exclusivitate, că artistul pregătește în 2015 un turneu prin Europa de Est, iar printre țările incluse în care va concerta se numără și România și Croația. Ar fi pentru prima dată când Robbie Williams concertează în aceste țări.

”Au apărut noi zvonuri cu privire la turneul din 2015. Acestea privesc România, în primul rând. Robbie intenționează să susțină un concert în al doilea oraș important din țară, Cluj-Napoca. Concertul ar putea avea loc pe Cluj Arena, un stadion nou, care a fost inaugurat în 2011”, scrie site-ul www.robbiewilliamslive.com.


Acesta ar fi primul concert susţinut de Robbie Williams în România, însă zvonul nu a fost confirmat deocamdată nici de site-ul oficial al cântăreţului, nici de vreun organizator de evenimente de la noi din ţară.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.


În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Potrivit Music Week, noul LP al cântăreţului Robbie Williams, intitulat "Swings Both Ways", lansat pe 18 noiembrie 2013, a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk. Albumul a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online.


Directorul Cluj Arena Radu Raţiu nu a confirmat, dar nici infirmat informaţia.

„Suntem în discuţii cu două firme mari care organizează evenimente. Acestea, la rândul lor, poartă discuţii cu doi artişti/două trupe importante pentru a-i aduce în concert la Cluj Arena“, a precizat Raţiu.