Actualitate

Mașina unei firme din Cluj, implicată în contrabanda cu țigări

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut duminică, 19 octombrie, de polițiști pentru contrabandă cu țigări în valoare de aproape 150.000 lei. Mașina cu care erau transportate țigările aparținea unei societăți comerciale din județul Cluj.

La data de 19 octombrie, un echipaj mixt poliție-jandarmi a oprit în trafic, în localitatea Sucevița, județul Suceava, o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din județul Cluj, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care transporta 4 role de mochetă tip gazon, ambalate în folie de plastic. În urma controlului efectuat de polițiști, s-a stabilit faptul că în interiorul mochetelor, în locașuri special amenajate, erau ascunse 14.943 de pachete țigarete (298.860 de țigări), în valoare de 149.430 lei. Țigările au fost confiscate iar mașina a fost ridicată de polițiști, scrie Someșeanul.ro.

De asemenea, șoferul a fost reținut pentru 24 ore, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, urmând ca astăzi, 20 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter