Actualitate

Marfă fără acte în valoare de 25.000 lei, confiscată de poliţişti

Poliţiştii clujeni au confiscat articole vestimentare şi încălţăminte, transportate fără documente legale. Valoarea bunurilor depăşeşte 25.000 lei.

Un bărbat din Suceava a fost prins marţi, 14 octombrie, în jurul orei 21:00, când  Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti a efectuat un control în trafic pentru prevenirea şi sancţinarea abaterilor rutiere şi a transportului ilicit de mărfuri.

În acest context, pe DN1 E60 km 486, în localitatea Floreşti, a fost oprit un bărbat, de  25 de ani, din Suceava, care transporta cu o autoutilitară articole vestimentare şi încălţăminte. Tânărul nu a putut să prezinte poliţiştilor documente de provenienţă şi transport pentru bunurile aflate în posesia sa.


„Conducatorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 500 lei, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar bunurile transportate, în valoare de peste 25.000 lei, au confiscate de poliţişti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter