Actualitate

Accident rutier în lanţ în Mociu. Două persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc joi, 02 octombrie, în jurul orei 11:10, pe pe raza comunei Mociu. Din cauza vitezei şi a carosabiliului umed un şofer a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens unde a lovit două maşini conduse regulamentar. În urma accidentului două persoane, dintre care un minor, au fost rănite.

“Un bărbat, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN16, la km. 22+95 m, pe raza comunei Mociu, jud. Cluj, în afara  localităţii, sens de deplasare ascendent, în curbă la dreapta, în rampă, din direcţia Cluj-Napoca înspre comuna Mociu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare pe un carosabil umed pe timp de ploaie, fapt ce a dus la pierderea controlului asupra autoturismului.  Acesta a intrat necontrolat pe sensul opus de mers, autoturismul acroşând partea laterală stânga spate a autoturismului condus regulamentar din sens invers de către o femeie, de 23 ani, din Cluj-Napoca. În urma acestei coliziuni autoturismul condusde femeia de 23 ani a părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers spre Cluj-Napoca, iar autoturismul condus de bărbatul de 42 ani şi-a continuat deplasarea necontrolată pe sensul opus unde a intrat în coliziune lateral dreapta cu partea frontală a altui autoturism condus regulamentar din sens invers de către un bărbat, de 31 ani, din Bucureşti” au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit aceleaşi surse atât autoturismul condus de bărbatul de 42 ani, cât şi cel condus de bărbatul de 31 ani au părăsit partea carosabilă pe sensul de mers spre Cluj-Napoca.


Din accident a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 25 ani, din comuna Cămăraşu, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 42 ani, rănirea uşoară a unui minor de 5 ani din Chişinău, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 31 ani şi a unei tinere de 20 ani, pasageră în auto cundus de bărbatul de 42 ani.  

În continuare poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

abonare newsletter