Actualitate

Petrecere pentru pensionarii clujeni de Ziua Vârstnicului. Boc, "cel mai iubit dintre ardeleni"

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, miercuri, la o petrecere de Ziua Internaţională a Vârstnicului, finanţată cu 150.000 de lei din bugetul local, unde a fost asaltat de pensionari, care i-au cântat "La mulţi ani", iar o femeie i-a spus că este "cel mai iubit dintre ardeleni".

Ziua Varstnicului 2014 Ziua Varstnicului 2014

Edilul a fost asaltat de pensionari care şi-au făcut poze cu el, iar femeile l-au strâns în braţe şi l-au pupat. Pensionarii i-au cântat "La mulţi ani" şi "Primarul să trăiască", iar una dintre femeile prezente i-a spus primarului că este "cel mai iubit dintre ardeleni".

"Vreau să vă asigur că, în continuare, politica gratuităţilor pe transportul în comun va fi menţinută şi anul viitor. Vom avea resurse pentru a oferi elevilor şansa de a avea transport în comun gratuit pe două linii, pentru a vă putea duce nepoţii la şcoală sau la ceea ce fac după şcoală", le-a spus Boc pensionarilor clujeni.


Primarul a stat circa o oră la petrecere, după care a plecat şi i-a lăsat pe pensionari să petreacă în continuare alături de viceprimarul Gheorghe Surubaru şi de câţiva consilieri locali. Programul serii cuprinde şi un spectacol de muzică populară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter