Actualitate

Modernizarea podului Nadăș va fi încheiată în noiembrie. În ce stadiu sunt acum lucrările - FOTO

În acest moment se lucrează, cu o macara de 500 de tone, la realizarea podului Nadăș de pe strada Oașului.

Lucrările la podul Nadăș avansează, termenul de finalizare fiind luna noiembrie. Acest pod face parte din proiectul tramă stradală, în valoare de 2,1 milioane lei. “Astăzi vor fi montate primele grinzi din cele șapte peste pod. Pentru această operațiune a fost adusă o macara de 500 de tone. Fiecare grindă are cel puțin 50 de tone și urmează ca în luna noiembrie podul să fie redat circulației. Obiectivul nostru este să scurtăm cât mai mult calvarul și problemele pe care le au oamenii din această zonă”, a declarat, miercuri, primarul Emil Boc.

Primarul a adăugat că până în acest moment s-a finalizat partea de infrastructură a podului, inclusiv relocarea rețelelor de apă, gaz și electricitate, iar acum urmează etapa finală: montarea grinzilor și lucrări de amenajare a albiei.


Tot în cadrul acestui proiect care ține de trama stradală, până acum au fost finalizate podurile care țin de zona Plopilor, peste canalul Morii și podul Horea. “Mai sunt în lucru podul Nadăș și podul de pe Valea Chintăului, pe strada Oașului, lucrare care a fost demarată la sfârșitul lui mai, cu termen de finalizare sfârșitul lunii octombrie”, a spus Boc.

abonare newsletter