monitorulcj.ro Menu
Actualitate

A început asfaltarea “drumului groazei” FOTO

Lucrările de asfaltare a drumului judeţean Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga au început de trei zile. Consilierul judeţean Mihai Seplecan spune că termenul de finalizare a lucrărilor este de 15 zile.

“De trei zile sunt pe teren la lucrările de asfaltare cu un strat de protecție de 6 centimetri a drumului județean Gherla-Fizeșu Gherlii-Țaga. Conform promisiunilor, aceste lucrări au fost demarate luni și au termen de finalizare în 15 zile. De lucrare vor beneficia nu numai locuitorii celor șase comune care depind de acest drum, dar și iubitorii de natură și pescuit, întrucât fostul drum al groazei este şi accesul către una dintre cele mai frumoase zone turistice ale județului, inclusiv către lacurile de la Geaca, Țaga și Cătina”, a precizat Seplecan.

El a mai adăugat: “Din momentul în care o hotărâre judecătorească mă va repune în drepturi la conducerea Consiliului Județean Cluj, împreună cu partenerii de Alianță, voi căuta soluții financiare pentru asfaltarea celor 1200 kilometri de drumuri județene. Unele care să țină cont de interesele clujenilor, nu de cele ale băieților deștepți ai asfaltului”.