Actualitate

Un polițist din Dej s-a răsturnat cu mașina poliției în Jucu - VIDEO

Un accident de circulație a avut loc marți, 30 septembrie, în jurul orei 19:00, pe DN1C pe raza localității clujene Jucu, în accident fiind implicată o mașină a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Autovehiculul circula pe sensul de mers Cluj-Napoca - Gherla, moment în care, din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție de la Cluj-Napoca, Gherla și Dej. La locul accidentului au sosit și criminaliștii care au început cercetările.

Potrivit Someșanul.ro, mașina MAI implicată în accident aparținea Poliției Municipiului Dej. La volan se afla unul dintre angajații poliției din Dej, care susține că i-a apărut ceva în față. Acesta, încercând să evite obstacolul, a tras de volan brusc și a pierdut controlul autoturismului, intrând în șanțul de pe marginea drumului, unde s-a răsturnat cu roțile în sus.


Din fericire, acesta a scăpat doar cu o zgârietură și nu a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical. O ambulanță din Suceava aflată în trafic a oprit la locul accidentului pentru a vedea dacă este nevoie de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesar să intervină.


"Un agent de poliție de la Dej, aflat într-o misiune operativă, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Dej, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Din primele verificări reiese că valoarea acestora nu este semnificativă. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și cuantumul exact al pagubelor materiale. Totodată se va declanșa o anchetă internă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter