Actualitate

Cine va conduce Sala Polivalentă. Se cunosc rezultatele concursului

Mâine se va afla rezultatul oficial al concursului pentru conducerea Sălii Polivalente. Cel mai probabil, Constantin Răduţă, fostul şef al Direcţiei Judeţene de Sport Cluj va administra sala.

Rezultatele concursului pentru conducerea Sălii Polivalente arată că cel care va ocupa funcţia de director general este Constantin Răduţă. În urma selecţiei, dosarul lui Răduţă pentru această funcţie a fost admis. Acesta a fost şef al Direcţiei Judeţene de Sport Cluj DIN 2010 până în această vară când a fost schimbat din funcţie. Răduţă este un apropiat al PDL.

Rezultatul oficial va fi cunoscut mâine, după interviul care va avea loc astăzi la ora 16.00. “Interviul pentru candidaţii la funcţiile de conducere va avea loc în 30 septembrie, la ora 16.00, la sediul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, sala mică de şedinţe. Pot participa la interviu doar candidaţii care au fost admişi în urma selecţiei dosarelor de concurs”, este precizat într-un document al Primăriei Cluj-Napoca. Rezultatele, în urma interviurilor, vor fi afişate miercuri dimineaţa.


Pentru funcţia de director adjunct un singur candidat, Kinizsi Zoltan a depus dosar, dar ulterior s-a retras.

Pentru funcţia de şef al departamentului tehnic-administrativ au depus dosare Kinizsi Zoltan și Ionuț Rus. După ce primul s-a retras, a mai rămas doar Ionuț Rus, al cărui dosar a fost admis.


Conducerea departamentului evenimente, marketing, comunicare ar putea fi asigurată de Virgil Călin Cecheleșan. A mai fost depus un dosar de către Teodor Călin Rusu, dar a fost respins.

Pentru departamentul economic, juridic, resurse umane au rămas în cursă Loredana Maria Lădaru și Dorel Potra, al treilea dosar depus de Rita Goron fiind respins.


Lucrările la Sala Polivalentă au fost finalizate, valoarea investiției fiind de aproximativ 70 milioane lei, fără TVA. Construcția a fost realizată de firma CON-A din Sibiu. Deschiderea oficială va avea loc în 31 octombrie cu un concert James Blunt, în cadrul festivalului TiMAF. În această perioadă se desfășoară procedura de recepție a lucrărilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter