Actualitate

Pachet cu droguri, găsit de câinele Naur, în Piaţa Unirii - FOTO

Naur, un Labrador Retriever în vârstă de opt ani este unul dintre câinii Vamei Cluj, special antrenaţi să găsească droguri.

Unul dintre câinii Vamei Cluj, special antrenaţi să găsească droguri, a făcut spectacol, luni, în centrul oraşului. Naur, un Labrador Retriever negru, în vârstă de opt ani este unul dintre câinii de la Direcţia Regională Vamală Cluj care ştie să găsească drogurile ascunse în bagajele traficanţilor. El “lucrează” acum la Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca unde verifică bagajele călătorilor.

Naur, împreună cu stăpânul său au făcut o demonstraţie, luni, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Sub privirile a sute de spectatori, într-un timp scurt, patrupedul a reuşit să găsească un pachet cu droguri ascuns bine într-o maşină. De-a lungul carierei sale, Labradorul a participat şi la misiuni reale în care a depistat droguri “pe bune” nu doar în cadrul unor exerciţii.


Spectacolul din Piaţa Unirii a avut loc în cadrul “Săptămânii pentru prevenirea criminalităţii”, eveniment organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj. Pe parcursul acestei săptămâni, vor avea loc acţiuni pentru prevenirea delicvenţei juvenile, activităţi dedicate prevenirii victimizării minorilor: alternativă de petrecere a timpului liber prin sport, activităţi dedicate prevenirii infracţiunilor de furt, activităţi dedicate prevenirii infracţiunilor cu violenţă, activităţi dedicate siguranţei rutiere.

Etichete: caini droguri
Ultimele Stiri
abonare newsletter