Actualitate

70 de tone de fân au ars într-un incendiu în Coplean VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit duminică seara la o fermă din localitatea Coplean. Aproximativ 70 de tone de fân s-au făcut scrum după ce au fost cuprinse de flăcări.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri, dar în sprijin au mai fost trimise două, deoarece incendiul era unul de proporţii şi risca să se extindă, informează Dejeanul.ro. Cei care au observat incendiul i-au anunţat de îndată pe proprietari, după care au încercat stingerea acestuia. Flăcările înalte de câţiva metri şi temperaturile ridicate nu le-au permis să se apropie.

Un localnic care îşi ţinea oile în incinta fermei respective le-a salvat în ultimul moment. Pompierii, ajutaţi de localnici au reuşit să localizeze în cele din urmă incendiul, dar lichidarea acestuia a durat câteva ore, deoarece au fost nevoiţi să împrăştie fânul cu ajutorul furcilor şi să-l ude, pentru ca focul să nu reizbucnească.


Încă nu s-a stabilit cauza izbucnirii incendiului, dar este exclus din start un scurtcircuit, deoarece hambarul nu era conectat la energie electrică. Oamenii tind să creadă că a fost pus intenţionat, dar acest lucru îl vor stabili poliţiştii în urma anchetei pe care au deschis-o aseară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter