Actualitate

Concertul lui Alexandru Andrieș, un regal de folk, jazz și blues FOTO-VIDEO

Clujenii au umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților pentru a-l asculta și a cânta alături de artistul Alexandru Andrieș care a revenit la Cluj-Napoca, după 15 ani de la ultimul său concert în orașul de pe Someș, pentru a-și relansa primul său album, ”Interioare”.

Alexandru Andrieș a reușit să creeze o atmosferă pe care mulți dintre artiștii din zilele noaste ar fi invidioși. Timp de o oră și jumătate clujenii au cântat alături de celebrul artist, au râs la versurile pieselor sale dar și la comentariile sale fine și au aplaudat după fiecare melodie.

Celebrul cântăreț de muzică folk, jazz și blues a revenit la Cluj-Napoca după 15 ani pentru a-și relansa primul său album, ”Interioare”, la 30 de ani de la apariția lui pe piață și a reușit să strângă o sală întreagă la concertul său. Clujenii care au venit să îl asculte nu au fost dezamăgiți,  artistul oferindu-le un adevărat regal, o seară emoţionantă care unora le-a provocat nostalgii iar altora bună-dispoziție.


Alături de Andrieș (voce, chitară, muzicuţă), pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat și artiștii: Maria Ioana Mântulescu (voce, backing vocals), Sorin Romanescu (chitară) și Berti Barbera, (voce, percuţie).


Printre piesele care au animat seara au fost atât cele de pe primul său album (Interioare), precum ”Ea va veni”, ”Parcul”, ”Lenea de dupa amiaza”, ”Unde te duci”, ”Ochii tăi” cât și de pe alte albume ale artistului: ”Îmi place vinul”, ”Am pneumonie” (Interzis), ”La noi” (Interzis), ”La telejurnal” (Interzis). După fiecare piesă s-a aplaudat și s-a ovaţionat, iar la final, bisul mult cerut de public a încheiat concertul cu celebra piesă “Fabrici şi uzine” cântată doar de Alexandru Andrieş la voce și muzicuţă.


După încheierea concertului artistul a coborât în holul Casei de Cultură a Studenților pentru a oferi autografe și pentru a sta de vorbă cu fanii săi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter