Actualitate

A distrus un aparat de jocuri de noroc după ce a pierdut 300 de lei

Un bărbat de 27 de ani este cercetat de poliţişti pentru distrugerea unui aparat mecanic de jocuri de noroc. Acesta ar fi devenit violent după ce ar fi pierdut 300 de lei.

sursa foto incomod-media.ro sursa foto incomod-media.ro

La data de 27 septembrie în jurul orei 05:00 poliţişti din cadrul  Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 6 Poliţie s-au deplasat la o sala de jocuri de noroc, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde o persoană ar fi distrus un aparat mecanic.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, aflat în incinta localului, s-ar fi jucat la un aparat mecanic şi ar fi pierdut circa 300 de lei. În acest context, bărbatul s-ar fi enervat, ar fi lovit şi ar fi spart monitorul aparatului mecanic, iar ulterior a părăsit sala de jocuri.


În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana de sex masculin, bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se ca este un bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter