Actualitate

Poliţişti ai Serviciului Rutier Cluj, cercetaţi de procurori pentru că ar fi bătut un şofer

Doi poliţişti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Cluj sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, poliţiştii fiind acuzaţi că au bătut un şofer şi pe soţia acestuia, în urma unui control în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, în urma finalizării unei verificări interne în cadrul instituţiei, doi poliţişti ai Serviciului Rutier Cluj, pe numele cărora a fost depusă o plângere penală, vor fi cercetaţi penal de către procurori, pentru purtare abuzivă, după ce dosarul lor a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

"Pe numele celor doi poliţişti a fost depusă o plângere penală, colegii de la Control Intern au făcut verificările necesare, apoi au dispus trimiterea dosarului la unitatea de Parchet competentă. Cei doi poliţişti sunt acuzaţi de purtare abuzivă", a declarat, vineri, pentru Mediafax Simona Vârci.


Cei doi poliţişti de la Serviciul Rutier Cluj sunt acuzaţi de un şofer şi de soţia acestuia că i-au bătut în trafic.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, Poliţia a fost sesizată cu privire la acest incident de către medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj, poliţiştii luând ulterior legătura cu victimele şi îndrumându-le să depună plângere la Poliţie.


Sursele citate susţin că un şofer şi soţia acestuia s-au prezentat, în urmă cu aproximativ o săptămână, la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde le-au spus medicilor că au fost bătuţi de doi poliţişti care i-au oprit în trafic, pe DN 1C, drum ce face legătura între Cluj-Napoca şi Dej.

Ultimele Stiri
abonare newsletter