Actualitate

Gală de binefacere la Opera Română din Cluj

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului în parteneriat cu Opera Naţională Română din Cluj-Napoca organizează duminică, 5 octombrie, de la ora 20.00, o gală de binefacere, în favoarea Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” Cluj-Napoca.

Recitalul extraordinar de binefacere este onorat de prezenţa celor mai însemnaţi artişti lirici ai Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, dar şi a unor invitaţi speciali: Carmen Gurban, Irina Săndulescu- Bălan, Iulia Merca, Lucia Bulucz, Cosmin Ifrim (invitat), Sorin Lupu, Marius Vlad Budoiu, Bogdan Baciu(invitat), Petru Burcă, alături de Orchestra Operei Române clujene. Conducerea muzicală este asigurată de dirijorii Gheorghe Victor Dumănescu, Horváth Jozsef şi Adrian Morar.

Gala de binefacere este realizată cu scopul de a sprijini Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” Cluj-Napoca, unul dintre cele mai implicate şi active centre medicale clujene, al cărui misiune este îngrijirea pacienţilor cu boli terminale. Debutul Stagiunii 2014-2015 inovează, astfel, repertoriul Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, oferind publicului ocazia de a asista la un nou tip de spectacole: concerte şi recitaluri organizate în scop caritabil, realizate în cadrul operei sau în spaţii alternative, precum biserici şi catedrale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter