Actualitate

Un crater săpat în mijlocul drumului a blocat circulaţia pe E60 - FOTO

Pe E60 se circulă cu dificultate, începând de ieri după masă. Sensul giratoriu din zona străzii Eroilor a fost blocat, aproape toată ziua.

Nervii şoferilor care circulă pe E60 din Floreşti sunt întinşi la maxim din cauza unei lucrări care se desfășoară pe strada Eroilor unde a fost săpată, ieri, o groapă de dimensiuni impresionante. Locuitorii din comună spun că este vorba despre o lucrare la rețeaua de apă. “Cel mai probabil se lucrează la rețeaua de apă pentru că ieri toată ziua a fost sistată alimentarea cu apă pe mai multe străzi”, spune A.M., un clujean care locuiește în Florești.

Din cauza gropii respective, ieri după masă și astăzi de dimineață se circula bară la bară pe E60. Ca urmare a desfășurării lucrării respective, circulația de pe Eroilor a fost deviată pe strada din zona cimitirului. Șoferii prinși în trafic afirmă că sensul giratoriu din zona străzii Eroilor și drumului european a fost blocat astfel că pe E60 s-a format o coadă imensă de mașini timp de câteva ore. Ieri după masă, se circula la fel de prost și pe sensul de mers dinspre Gilău.


Marți dimineața, pe Eroilor se circula pe un singur sens astfel că pe drumul european aglomerația a fost aproape la fel de mare ca și luni după masă.

abonare newsletter