Actualitate

Cum a fost prima zi de școală a primarului Emil Boc

Primarul Emil Boc a participat, luni, la deschiderea noului an școlar la Liceul Teoretic Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca, unde învață și fiica sa cea mai mică, Patricia Boc.

Emil Boc a declarat, luni, că îşi aminteşte cu drag, de fiecare dată, de prima zi de şcoală şi de învăţătoarea sa care i-a insuflat dorinţa de a învăţa. “Prima mea zi de școală a fost la 6 ani și 9 zile și mă uitam unde este învățătoarea pentru că mi s-a spus că este foarte frumoasă și până la urmă ea m-a găsit pe mine și ne-a dus într-o sală de clasă cu bănci mai puțin pregătite ca în ziua de astăzi, ca la țară, mai puțin zugrăvită, mai prost pregătită. Dar nu a contat până la urmă sala, ci sufletul și inima învățătoarei care din prima zi ne-a insuflat dorința aceasta față de carte, față de abecedar și bucuria de a merge la școală. Și nu am uitat nici astăzi bucuria lui 15 septembrie de a merge la școală”, a declarat primarul.

Emil Boc a participat la deschiderea anului şcolar la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, ai Poliţiei, profesori, părinţi şi elevi.


La Liceul Teoretic Gheorghe Şincai învaţă şi Patricia Boc, fiica cea mică a primarului. Ea este în clasa a IX-a.

Ultimele Stiri
abonare newsletter