Actualitate

Scandal în Piața Gării. Mai mulți tineri beți au sărit să bată polițiștii și angajații unui magazin

Mai mulți tineri beți au fost prinși de polițiști în fața unui magazin din zona gării. Ei au amenințat angajații magazinului, dar și echipajul de poliție care a venit la fața locului pentru aplanarea conflictului.

Conflictul între scandalagii și angajații unui magazin din Piața Gării a izbucnit duminică dimineața, în jurul orei 5.00. “La faţa locului s-a constatat că în faţa unui magazin se aflau mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani,  care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au ameninţat personalul agentului economic. Aceştia ar fi fost nemulţumiţi de produsele care le-au fost vândute şi au devenit recalcitranţi”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În momentul în care polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului, scandalagiii au refuzat să se legitimeze și au avut un comportament agresiv și față de echipajul de poliție. “Doi bărbaţi dintre cei găsiţi la faţa locului au fost imobilizaţi pentru a fi conduşi la sediul Secţiei 2 Poliţie. Pentru a împiedica demersurile poliţiştilor, alţi cinci bărbaţi au intervenit. În acest context, a fost solicitată intervenţia altor echipaje de poliţie şi a jandarmilor, persoanele recalcitrante fiind toate conduse la sediul poliţiei”, au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj” şi „tulburarea liniştii şi ordinii publice”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter