Actualitate

Şapte bărbaţi din Floreşti, REŢINUŢI în urma unui conflict

Poliţiştii clujeni au fost ameninţati vineri după ce au fost chemaţi să intervină în aplanarea unui conflict.

Vineri după-amiaza, în jurul orei 12:30, poliţişti din cadrul IPJ Cluj,  Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Balastierei din comună un bărbat este ameninţat cu acte de violenţă.

"Un echipaj de poliţie s-a deplasat de îndată la faţa locului şi a constatat că partea vătămată a fost ameninţată cu acte de violenţă de un bărbat de 21 de ani, din comuna Floreşti, pe fondul unor divergenţe mai vechi. Bărbatul de 21 de ani, împreună cu alte persoane au distrus părţi componente ale autoutilitarei care aparţinea victimei şi au sustras 1.500 de lei din geanta femeii care se afla în autovehicul", transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Oamenii legii au mai transmis că: "În momentul intervenţiei organelor de poliţie, o parte din persoanele prezente la faţa locului au devenit recalcitrante, s-au manifestat violent, au adresat injurii si i-au ameninţat pe poliţişti".

În urma acestui incident, şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, din comuna Floreşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Poliţiştii fac cercetări în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj”, „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter