Actualitate

Hoț de mașini, prins de polițiștii rutieri pe strada Câmpului

Un tânăr de 21 de ani a fost prins joi, 4 septembrie, de polițiștrii rutieri în timp ce conducea, pe strada Câmpului din Cluj-Napoca, un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere. Ulterior s-a dovedit că mașina condusă de bărbat era furată.

Potrivit IPJ Cluj, tânărul a fost depistat în jurul orei 00:4 de polițiștii de la Secţia 4 Poliţie în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,46 g/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că persoana nu posedă nici permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea a fost sustras în scop de folosire, din curtea unei societăţi comerciale, în cadrul căreia era angajat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt calificat”, ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, transmite IPJ cluj.

abonare newsletter