Actualitate

Accident stupid în Dej: Un șofer a lovit o mașină de poliție prezentă la un accident rutier - VIDEO

Un accident rutier a avut loc marți seara în localitatea clujeană Dej. Un motociclist a trecut cu roțile peste bicicleta unui bărbat care s-a dezechilibrat și a căzut, iar un alt șofer a intrat în coliziune cu o mașină a poliției, prezentă la fața locului. În urma accidentului biciclistul a fost rănit grav.

Dejeanul.ro scrie că marți seara, în jurul orei 22:30, pe strada Crângului din Dej, un biciclist în vârstă de 52 de ani a fost găsit întins pe carosabil. Din primele informaţii se presupune că biciclistul cobora panta în viteză, pierzând controlul, răsturnându-se şi lovindu-se cu putere de bordură. Un motociclist nu a apucat să oprească la timp şi a trecut cu roţile peste bicicleta bărbatului, dar nu şi peste victimă. Un şofer care l-a văzut întins pe asfalt a oprit şi i-a făcut semn unui echipaj de poliţie care patrulă, să oprească. În momentul în care agentul a oprit maşina, un alt şofer care conducea un autoturism Skoda, în spatele autospecialei de poliţie, fiind atent la accident, nu a apucat să frâneze şi a intrat în coliziune fata-spate cu maşina poliţiei.


La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care l-a transportat pe biciclist la spitalul din Dej. Starea acestuia este extrem de gravă, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Cluj-Napoca pentru investigaţii suplimentare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter