Actualitate

Credite imobiliare, la pachet cu o ... pisică

Cea mai mare bancă din Rusia le oferă clienţilor care accesează credite ipotecare şi posibilitatea de a împrumuta o pisică.

Sberbank, cea mai mare bancă din Rusia, are o ofertă inedită pentru primii clienţi care iau un credit ipotecar mai mare de 116.000 de dolari: o pisică de împrumut. Tradiţia rusă spune că pisica aduce noroc dacă se plimbă într-o casă nouă, relateaza Bloomberg Businessweek. „Comandă o pisică pentru inaugurarea casei tale şi adu fericire şi noroc în căminul tău” – acesta este mesajul sub care banca deţinută de stat îşi promoveaza campania, scrie Mediafax.

Unele dintre pisicile de împrumut aparţin unor angajaţi ai băncii, dar sunt şi pisici care nu aveau nicio legătură cu lumea bancară înainte de acest proiect. Ele pot fi luate doar pentru câteva ore iar cerere există deja pentru micile feline. Clienţii Sberbank pot alege dintre zece rase de pisici.


Oferta este valabilă însă doar primilor 30 de clienţi care iau un credit imobiliar de minim 116.000 de dolari, până la jumătatea lunii decembrie.

Etichete: traditie pisica
Ultimele Stiri
abonare newsletter