Actualitate

A furat o ambulanță din centru. Cum a fost recuperată mașina

O echipă a Ambulanței Cluj a rămas fără mașina de intervenție în timp ce se afla la un caz în centrul orașului.

Sâmbătă, în jurul orei 13.30, un bărbat a furat o mașină de ambulanță din centrul orașului. Acesta a profitat de faptul că echipa de medici intervenea la cazul pentru care au fost solicitați, s-a urcat la volanul mașinii și a plecat. "La data de 30 august, în jurul orei 13.30, un angajat al unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a sesizat faptul că, autospeciala pe care îşi efectua serviciul, i-ar fi fost sustrasă de către o persoană de sex masculin. În fapt, bărbatul, şofer al autospecialei de ambulanţă, a relatat organelor de poliţie faptul că, aflându-se la o intervenţie pe strada Dacia, din municipiul Cluj-Napoca, a lăsat autovehiculul cu motorul pornit şi cu cheia în contact. În acest context, o persoană de sex masculin care se afla în zonă, s-ar fi urcat în autospecială şi s-ar fi deplasat cu aceasta circa 150 de metri", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Şoferul a reuşit să ajungă autospeciala la semaforul aflat la intersecţia străzilor  Dacia cu Horea. Astfel, a intrat în posesia acesteia, luând cheile din contact, moment în care bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, a coborât din autovehicul şi a plecat de la faţa locului.


În urma incidentului, şoferul autospecialei a anunţat organele competente cu privire la cele întâmplate şi şi-a continuat misiunile, neexistând prejudicii în cauză.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul, precum şi pentru identificarea persoanei în cauză şi luarea măsurilor legale faţă de aceasta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter