Actualitate

Boc la Turda: Voi face tot ce-mi stă în putinţă să sprijin candidatura Elenei Udrea

Fostul premier Emil Boc a declarat vineri, la Turda, că va face „tot ce îi stă în putinţă", cu cât poate şi cu ce ştie, să sprijine candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale, considerând că aceasta poate să îl învingă pe Victor Ponta şi să trimită PSD în opoziţie.

Emil Boc a afirmat, după încheierea ceremoniei de deschidere a Zilelor Turzii, care a avut loc la Primăria Turda și la care a participat alături de Elena Udrea, că aceasta este "omul potrivit la locul potrivit".

„În această campanie, aşa cum am spus din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit. Un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională, un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, un om care se ţine de cuvânt şi care poate să îl bată pe Ponta. Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta pentru ca PSD să rămână la nivel de instituţie prezidenţială în opoziţie şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către Udrea a alegerilor prezidenţiale", a spus Boc.


El a adăugat că merge pe mâna Elenei Udrea, care a fost ministru în guvernul pe care l-a condus, pentru că ştie ce poate şi ce face.

Ultimele Stiri
abonare newsletter