Actualitate

Au tâlhărit o bătrână, iar acum sunt arestați

Doi tineri din Borșa au fost arestați pentu 30 de zile fiind acuzați de violare de domiciliu și tâlhărie.

Cei doi, un băiat de 18 ani și o fată de 19 ani, au pătruns în curtea unei femei de  84 de ani din comuna clujeană Borșa, în 20 august, în jurul orei 18, și i-au luat bastonul necesar pentru deplasare şi au împins-o pe o canapea, punând-o astfel în neputinţă de a se apăra. Tânăra de 19 ani a venit însoțită de un tânăr de 18 ani, iar cei doi au furat 300 de lei, dintr-un sertar al unei vitrine. Ulterior, cei doi tineri au fugit de la locul faptei.

Cu o seară înainte fata a mai intrat odata abuziv în locuința femeii. „În fapt, la data de 19 august, în jurul orei 20.30, tânăra de 19 ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, împreună cu un minor în vârstă de 10 ani, a pătruns fără drept şi fără consimţământ în imobilul unei femei de 84 de ani, de pe raza comunei Borşa”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


În urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de cei doi şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeia de 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie calificată, iar faţă de tânărul de 18 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, fapte prevăzute şi pedepsite de codul penal.

Cei doi au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj, iar la data de 25 august, a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter