monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Josh Record cântă în deschiderea concertului James Blunt

Inaugurarea oficială a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca va avea loc în 31 octombrie cu un concert James Blunt.

Josh Record cântă în deschiderea concertului James Blunt

Artistul britanic Josh Record va cânta în deschiderea concertului James Blunt, evenimentul principal al Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 ce va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj – Napoca, în data de 31 octombrie 2014.

În anul 2013, Josh Record lansează EP-ul “The War” ce i-a adus recunoaşterea publicului din Marea Britanie şi critici favorabile, Zane Lowe, renumitul DJ şi prezentator al BBC Radio 1 considerându-l ca fiind “ The Hottest Record of 2013”. Tot în acest an, artistul semnează contractul cu casa de discuri Virgin Records şi lansează un nou EP, “Bones”, ce se bucură de asemenea de aprecierea publicului şi a criticilor din domeniul muzical. Anul acesta, pe 14 iulie, Josh Record a lansat albumul de debut “Pillars”, urmat de un turneu de promovare în luna octombrie.


Josh Record s-a născut în Gloucestershire, Marea Britanie, a urmat cursurile colegiului de artă “BRIT School” iar cel care l-a inspirat de-a lungul timpului în cariera muzicală a fost tatăl său, angajat al forţelor armate în Malta şi Germania ca şi DJ.

Biletele pentru concertul artiştilor James Blunt şi Josh Record, evenimentul principal al TiMAF 2014 pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta, Poşta Română şi on-line, de pe www.bilete.ro si www.myticket.ro.


Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza “stART” în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti, “Caravana Artelor” şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj – Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Lucrările la Sala Polivalentă se ridică la 88 milioane lei. Principalul punct de atracţie va fi videobox-ul care are patru ecrane de 16 metri pătraţi fiecare. Preţul acestuia este de câteva sute de mii de euro şi este de producţie germană. Sala are o capacitate de 7.000 de locuri, iar la concerte va ajunge la 10.000 de locuri prin demontarea tribunei dinspre strada Uzinei. Sala Polivalentă este dotată și cu podea demontabilă pentru diverse competiții sportive și concerte. Odată cu finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă va fi dată în folosinţă şi o parcare de 450 de locuri.