Actualitate

Aeroportul clujean are 27 de hectare de închiriat

Regia Autonomă Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj ar putea închiria sau concesiona 27 de hectare de teren.

Mihai Seplecan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, a cerut tuturor entităţilor subordonate forului administrativ judeţean să comunice cât mai repede un inventar al bunurilor imobile (terenuri sau clădiri) aflate în proprietatea Judeţului Cluj şi în administrarea acestor instituţii, care nu sunt utilizate în momentul de faţă conform destinaţiei acestora şi care ar putea fi puse în valoare prin modalităţile prevăzute de lege (ex. locaţiunea, concesiune etc).

„Dorim să cunoaştem care sunt acele terenuri şi clădiri care pot fi valorificate prin închiriere şi care vor putea aduce astfel bani la bugetul de stat, iar ulterior reînvestiţi în infrastructura propriilor lor instituţii”, a explicat Seplecan.


Ca urmare a acestei solicitări, R.A. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a reuşit să identifice aproximativ 27 de hectare de teren care pot fi închiriate sau concesionate în scopul creşterii veniturilor proprii sau a reinvestirii în infrastructură.

Ultimele Stiri
abonare newsletter