monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Jurnalişti agresaţi, la mitingul Antenei 3

O jurnalistă de la B1 TV a fost agresată de unii participanți la mitingul organizat de Antena 3 în jurul Palatul Cotroceni.

sursa foto realitatea.net

Agresați verbali au fost și reprezentanții Realitatea TV și România TV.

Jurnaliștii B1 TV prezenți duminică după-amiază au fost agresați de susținătorii Antenei 3, adunați la ”plimbarea” de la Palatul Cotroceni. Aceștia au fost loviți și jigniți, fiind nevoiți să plece din mijlocul lor și să traverseze strada, scrie b1.ro.


Echipa B1 abia ajunsese la Cotroceni înainte de ora oficială a ”plimbării”, când susținătorii Antenelor au sărit peste aceștia, reportera Mădălina Dicu fiind lovită dur cu piciorul în spate. Un alt reporter care i-a luat acesteia apărarea a fost și el imediat săltat de oamenii adunați la fața locului.

Circa 2.000 de persoane, în majoritate pensionari, s-au adunat duminică după-amiază în zona Palatului Cotroceni, la o manifestaţie pro-Antena 3, după un anunţ prin care jurnaliştii acestui post TV anunţau că ies "la plimbare" în zona respectivă şi că oricine "este binevenit" să facă acelaşi lucru.


Majoritatea participanţilor la manifestaţia neautorizată s-au adunat începând cu ora 16.45 în zona Leul, iar alţii, pe trotuarul din faţa Grădinii Botanice, scrie mediafax.ro.

Mulţi dintre aveau steaguri şi hârtii cu textul "Antena 3 e aici". O parte a lor scandează "Jos Băsescu!" şi "Demisia!".