Actualitate

900 de kilograme de fructe și legume, confiscate de polițiștii clujeni - FOTO

Un bărbat de 37 de ani, din Reghin a rămas fără 900 de kilograme de legume şi fructe după ce poliţiştii clujeni i-au confiscat marfa vineri, 8 august 2014, în urma unor acţiuni desfăşurate pentru combaterea comerţului ilicit pentru că nu avea asupra sa, documente care să dovedească provenienţa mărfii.

900 de kilograme de fructe și legume, confiscate de polițiștii clujeni 900 de kilograme de fructe și legume, confiscate de polițiștii clujeni

„În jurul orei 07:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliţie au depistat, în trafic, pe strada Calea Dezmirului, o autoutilitară care transporta legume şi fructe. Conducătorul auto, de 37 ani, din municipiul Reghin, în momentul controlului efectuat de poliţişti nu a putut să justifice legal provenienţa mărfii transportate. În baza celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite”, informează IPJ Cluj.

Totodată, poliţişti au confiscat cele aproximativ 900 de kilograme de legume şi fructe transportate de bărbt şi le-au predat unei unităţi de profil, în vederea valorificării. Poliţiştii clujeni continuă acţiunile de prevenire şi sancţionare a faptelor ilicite.

Ultimele Stiri
abonare newsletter