Actualitate

Școală de șoferi din Dej, amendată cu 9.000 lei

O școală de de șoferi din Dej a fost amendă cu 9.000 de lei de către polițiștii clujeni din departamentul de investigare a fraudelor, în urma unui control.

www.probr.ro www.probr.ro

Potrivit polițiștilor clujne, a fost vizată respectarea normelor legale cu privire la derularea activităţilor economico-financiare, a celor privind încadrarea în muncă, precum şi sancţionarea oricăror alte abateri identificate.

În momentul controlului, poliţiştii au constatat că pentru pregătirea practică a cursanţilor s-a utilizat un motociclu care nu se încadra în cerinţele impuse de lege.În baza celor constatate, reprezentantul agentului economic cu obiect principal de activitate şcoală de conducere a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 9.000 de lei. Totodată, organele abilitate au dispus reţinerea autorizaţiei aferente activităţii derulate pentru 30 de zile.


Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul inspectorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă al Judeţului Cluj şi din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter