Actualitate

Peste 50 de șoferi din Turda, amendați de polițiștii rutieri

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier din Tuda au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţional pentru încălcări ale regulilor de circulaţie, în urma unor acţiuni pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere.

 La acţiune au participat 15 poliţişti rutieri, care au acţionat  pe raza municipiului Turda, pe DN1 (Moldoveneşti, M. Viteazu, Tureni), pe DJ 107L ( Ciurila), pe  DJ 107M ( Băişoara, Iara ), fiind verificate în trafic 90 de vehicule.

„În urma neregulilor constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 14.000 de lei, pentru încalcări ale prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 5 permise de conducere pentru abaterile constatate şi a fost retras un certificat de înmatriculare al unui autovehicul”, informează IPJ Cluj.


Poliţiştii continuă acţiunile de prevenire şi sancţionare a acestui gen de fapte, precum şi a altor abateri rutiere, cauze generatoare ale accidentelor de circulaţie, pentru a creşte gradul de siguranţă al participanţilor la trafic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter