Actualitate

Când se va încheia calvarul Calea Turzii

Lucrările care se desfăşoară în momentul de faţă pe Calea Turzii cauzează probleme în trafic, în special în orele de vârf, iar la orice ploaie serioasă strada se transformă într-un râu care duce pietrişul şi noroiul până în centru.

Modernizarea străzii Calea Turzii, una dintre cele mai importante artere din oraş, se va încheia în 1 octombrie. Până atunci, clujenii mai au de suportat tot calvarul cauzat de desfăşurarea lucrărilor. “Pentru Calea Turzii, 1 octombrie este termenul final pentru toată lucrarea. Suntem încă dependenţi de lucrările de la Electrica pentru că în paralel cu Primăria mai desfăşoară lucrări şi cei de la Electrica şi cei de la CFO (pentru introducerea cablurilor în subteran – n.red.) şi prin corelarea tururor lucrărilor termenul de 1 octombrie este de finalizare a lucrărilor”, a anunţat, miercuri, primarul Emil Boc.

Potrivit conducerii Primăriei, deşi se înregistrează o uşoară întârziere la lucrările de pe Calea Turzii, şantierul este totuşi în grafic. “În acest moment, lucrăm împreună cu Electrica pentru realizarea sensului giratoriu din Bună Ziua care este vital pentru ceea ce înseamnă Zorilor şi Calea Turzii, urmând ca după aceea să fie finalizate în integralitate lucrările”, a conchis Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter