Actualitate

18 străzi din Cluj-Napoca vor intra în reparații

Lucrările de reparații pe mai multe străzi din Cluj- Napoca au fost finalizate. Primăria nu se oprește aici și anunță pregatirea lucrărilor de modernizare a altor 18 străzi.

12 străzi din Cluj sunt la această oră finalizate, iar alte patru străzi mari au lucrări în derulare. Primarul Emil Boc a declarat că printre străzile în lucru se află Calea Turzii, strada Uzinei Electrice, Atelierului și Livezeni, Luna, iar finalizarea lor reprezintă o prioritate pentru Primăria Cluj-Napoca.

În luna august se pregătește începerea lucrărilor de reparare a altor 18 străzi. „Au fost finalizate până în acest moment  12 străzi în municipiu, dintre care: Donat, Dima 25, 41 și 1-13, Războieni, Metalului, Strungarilor, Stadionului, Dobrogei, Banatului, Dropiei, Barbu Lăutaru, Sportului, Dropiei. Mai sunt în lucru acum patru obiective mari: Calea Turzii, Uzinei Electrice  Atelierului și Livezeni, care sunt în stadiu avansat de lucru.  Mai avem un numar de 18 străzi, alei și trotuare pe care le avem în pregătire în vederea începerii lucrărilor în luna august”, a declarat Emil Boc.


Roxana MIRON, student Jurnalism, FSPAC - UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter