Actualitate

De anul viitor, Wizz Air introduce două noi rute Cluj-Napoca - Bari

Compania Wizz Air va opera două noi zboruri săptămânale de la Timişoara spre Bari de la 1 noiembrie 2014, în timp ce din 14 martie 2015 vor fi disponibile două noi servicii din Cluj-Napoca către Bari. Zborurile spre ambele rute vor fi operate marţea şi sâmbăta.

“Suntem încântaţi să anunţăm astăzi 2 noi rute din România, din Timişoara şi Cluj-Napoca spre Bari. Suntem încrezători că pasagerii noştri din România vor fi încântaţi să viziteze Marea Adriatică şi provincia Bari, în timp ce italienii pot descoperi regiunile din România călătorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacanţe accesibile”, a declarat Daniel de Carvalho de la Wizz Air.

Wizz Air oferă acum 21 de rute din Cluj-Napoca şi 15 rute din Timişoara.


Biletele pentru aceste noi rute au fost puse deja la vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com. Tarifele pornesc de la 89 de lei pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Oraş cu deschidere la mare, Bari oferă oportunităţi excelente de vizitare în regiunea Puglia. De la centrul istoric până la Basilica di San Nicole sau Castello Svevo, Bari este o destinaţie perfectă pentru cei aflaţi în căutarea soarelui sau a Italiei autentice.


Articol scris de Ana Racheleanu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter