Actualitate

Floreşti: Nuntă-n stradă lăsată cu amenzi - FOTO

Un bărbat din Floreşti a fost amendat de către poliţişti clujeni după ce a scos boxele în stradă şi a dat muzica la maxim. Bărbatul le-a declarat oamenilor legii ca aştepta un alai de nuntă.

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 12.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Floresti, judeţul Cluj, în faţa unui imobil, se tulbură liniştea publică, locuitorii fiind deranjaţi de muzica difuzată la un volum ridicat.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti care au intervenit la locul indicat au stabilit că pe stradă, în faţa blocului, sunt mai multe persoane adunate la o petrecere, muzica fiind difuzată prin difuzoare la un volum ridicat de un bărbat de 36 ani care a precizat că aşteaptă un alai de nuntă.Bărbatul a declarat poliţiştilor că a solicitat la primărie autorizarea manifestării publice, conform prevederilor legale", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.


Iniţial organizatorul evenimentului a fost atenţionat cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi pentru că nu s-a conformat, la a doua intervenţie a poliţiştilor s-a solicitat oprirea muzicii.

"Pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică", mai transmit poliţiştii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter